• Flow

    Lekker trainen: helemaal in je element, in de flow

  • fit brein, licht leren

    Fitness

    Met een fit brein en een fit lichaam wordt leren lichter

Wat is de 4FR-Topcoachtraining?

De 4FR-Topcoach training is een inspirerende en effectieve methodiek om te leren hoe je een topcoach van jezelf kunt zijn en wel 4FR = For Ever: dus je Hele Leven Lang!

De aanpak is gebaseerd op actuele wetenschappelijke kennis op hersengebied, psychologie, onderwijskunde, mindfulness en op jarenlange praktijkervaring. Juist in dit informatietijdperk is het jezelf kunnen coachen belangrijker dan ooit te voren en dat gaat nog steeds door. Allerlei vakliteratuur verschijnt en ondersteunt allerlei principes van hersentraining, concentratietraining, in je kracht leren staan en beter leren communiceren.

De 4FR-Topcoachtraining is een gezamenlijk product van  Dity van Wijk en  Diane Manuhuwa. Wij werken al vanaf 1995 met deze aanpak, eerst in het kader van stressmanagement. We hebben in de loop der jaren aan zeer veel mensen workshops gegeven en via individuele trajecten begeleid. Door de vele positieve reacties van cliënten  en deelnemers en door onze eigen ervaring zijn we overtuigd van de positieve werking.

Momenteel kunt u kennismaken met de 4Fr-topcoachtraining via een workshop of presentatie. Er worden geen individuele trajecten meer gegeven. Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met Dity van Wijk. Omdat zij gepensioneerd is en niet meer commercieel werkt wordt slechts een bijdrage gevraagd voor onkosten en een gift voor een nader te bepalen goed doel.

We zetten deze website nu vooral in voor zelfstudie met digitale ondersteuning via video’s en audio’s op verschillende terreinen.

  • ANIMO jezelf leren ontspannen en in je kracht zijn (voor iedereen)
  • HOLA basis Spaans leren voor kinderen (met wachtwoord)
  • ART basistechnieken schilderen en tekenen (met wachtwoord)

 

 

www.4FR-topcoach.nl