Wie wij zijn

Achtergrond 

Vanaf 1995 werken wij al samen. De topcoachtraining hebben we samen ontwikkeld vanuit onze studies van o.a. onderwijskunde, pedagogiek, psychologie (algemene psychologie, arbeid en gezondheid, kinder- en jeugdpsychologie, sportpsychologie),  stressmanagement (o.a. ontspanning, mindfulnes), neuro- en biofeedback en actuele studies over hersenonderzoek.

Visie

Onze visie is dat leren en persoonlijke groei deel uitmaken van de menselijke aard. Dit geldt ook voor ons vermogen om ons bewust te zijn van onszelf en onszelf te coachen om de koers te kiezen en vol te houden die bij onze unieke talenten en motivaties past. Het menselijk brein is plastisch en door gerichte aandacht en training kneedbaar. Dit geldt op alle leeftijden.

 

Leon, Diane en Dity, 3 generaties

              Leon, Diane en Dity, 3 generaties Leven Lang aan het Leren                                                                 bij het afscheid aan de OUNL in 2012  van Dity van Wijk als docente psychologie

Drs. Dity van Wijk: Dity-van-Wijkheeft ruim 40 jaar onderwijservaring: als HBO-docent, via een onderwijsadviesdienst en 28 jaar als docent Psychologie aan de Open Universiteit. Daarnaast heeft ze ruim 20 jaar ervaring als therapeut, coach en trainer. Ze is onderwijskundige en psycholoog. Ze is sinds enige jaren met pensioen.
Ze studeert momenteel Spaans en is bezig met hobby’s zoals portretschilderen.
Als vrijwilliger heeft ze gedurende 5 jaar leerlingen begeleid met Spaanse les op een montessorischool en heeft een basiscursus HASTA LUEGO ontwikkeld. Het leren leren en jezelf hierbij leren coachen is hierbij even belangrijk als het leren van Spaans.  Verder begeleidt ze buitenlandse (Spaanstalige) vrouwen als taalmaatje met het leren van Nederlands en Nederlandse kinderen met het leren van Spaans. 

DianeManuhuwaDrs. Diane Manuhuwa is Onderwijskundige en Kinder- en Jeugdpsycholoog.  Sinds 2015 werkt zij als docent aan de Hogeschool Saxion. Ze is momenteel bezig met een promotieonderzoek rond het thema jezelf coachen bij studeren. 

De workshops en presentaties worden momenteel uitsluitend door Dity van Wijk gegeven. 

www.4FR-topcoach.nl